Finnemarka.com - nå også med egen blogg

Etter nesten 6 år med stort sett statisk innhold kommer det nå en egen blogg på Finnemarka.com.

Jeg har vokst opp i randsonen til Finnemarka, og dette store skogsområdet har vært en stor del av oppveksten min.

Fra jeg var i tenårene har jeg brukt turkartet for Finnemarka flittig. Hvilket område skulle jeg utforske neste gang? Hvor var det jeg ennå ikke hadde vært?

Jeg har aldri vært noen ivrig fisker, men har tråkket utallige mil på skogsveiene i Finnemarka på to hjul. Men til tross for den fraværende fiskeinteressen var det ikke til å unngå å legge merke til all informasjonen om fiskemulighetene på baksiden av dette kartet.

Så i juni 2008 fikk jeg en idé: Hvorfor ikke vise denne informasjonen på nett?

Den sommeren satt jeg to dager, fra morgen til kveld, og plottet inn all informasjonen i en database. Mesteparten av arbeidet var å finne riktige koordinater til hvert av de 171 vannene. Men da jobben var gjort var grunnlaget for Finnemarka.com på plass: Et nettsted med et interaktivt kart som viste alle fiskevannene, med informasjon om fiskebestand og fiskekort.

Nå, nesten 6 år senere, har Finnemarka.com fått en ansiktsløftning. Og etter at all informasjonen har vært statisk i alle disse årene, med unntak av kontinuerlig oppdaterte værvarsler, er det nå på tide med noe mer innhold.

Og først ut er en egen blogg. Jeg er noe usikker på hvor ofte den vil oppdateres på lengre sikt, men på kort sikt har jeg mange emner klare.

Har du forslag til hvilke emner denne bloggen bør ta for seg? Eller ønsker du selv å bidra med innhold? Nøl ikke med å ta kontakt!

20140520-224607_svend-asbjorn.jpg
Svend Asbjørn Sylling